Hårmodell

Nu när jag går i skolan så kommer jag behöva hårmodeller, och den första är nu på tisdag, sen en till nästa tisdag! Blir fler såklart men det är dessa två som är planerade nu iallfall.

Denna tisdagen (4 maj) så kommer vi inrikta oss på två klippformer. En som är helt rak nertill kan göra så att det sluttar framåt eller bara helt enkelt rakt, jätte fint.
Sen en med lite gradering i nacken. Den har jag bild på:
Behöver självklart inte vara så kort som det är på bilden.
Och behöver inte vara exakt så iheller, men det är dessa två klippformerna som vi inriktar oss på.
Om du är sugen på detta så komentera eller hör av dig till mig ganska snart =) Skriv på face eller till mobilen. Hör av dig iallafall. Och ifall du kan på tisdag såklart!

Sen nästa tisdag igen så är det två klippformer till vi kommer inrikta oss på. Så lägger upp bilder på de så snabbt som möjligt också =) Men jag tycker iallafall att detta är skit snyggt som är på bilderna här:


Bilder från Lördags

Idag i skolan så lärde vi oss fönteknik. Nu blev det helt plötsligt kul att föna. När man alltid har stått hemma och fönat sitt hår så har man bara velat bli klar så fort som möjligt. Men nu blev det helt plötsligt kul =)

Eftersom jag börjar bli förkyld så fick jag hoppa över ridningen idag, tyvärr. Men jag vill så gärna vara frisk till helgen... den som ska bli så rolig. Så nu när jag ändå ligger här och slappar så kan jag ju iallafall lägga upp lite bilder från i lördags dådå =) Det är både mina och Marlenes bilder, mest hennes!
I och med det tar lite tid att ladda upp en bild så tänkte jag lägga upp de flesta på facebook sen.


Haha, vad fotar du Leni???









Trött!

Jag orkade inte lägga upp bilderna sen i lördags ikväll. Jag fastnade med hur min header skulle se ut, och jag får fortsätta imorgon för jag blev väldigt trött nu, jag blev inte så nöjd. Ska försöka hinna med och lägga upp bilderna imorgon istället =)

Det gick skit bra hos hästen idag, hon gick så jäkla bra!! Nöjd som tusan.

Nu ska jag nanna! Sov så gott my dears. Puss o kram

Polisbesök

I fredags fick jag ett brev från polisen, en kallelse! Snacka om att jag blev nervös!! Har aldrig fått sånt skit, och det har jag varit glad över. Trodde först att jag att det var någon fartkamera bild. Men där va ingen bild, stod bara att det var en kallelse och ett nummer och att jag skulle ringa det snarast!
Så imorse ringde jag detta numret (gick inte att ringa på helgen) så då sa de att de hade hittat en mobil som stod på mig. Men mitt personnr var helt fel, stod att jag var född 1940, och det är jag ju inte?!! Och jag hade inte iheller blivit av med någon mobil?? Men de bad mig att komma in innan tre och titta på mobilen osv.
SÅ när jag kom dit så kom min gamla samsung mobil fram från högstadiet 8an, 6 år typ sedan jag såg den mobilen. Men hur tusan hade den kommit dit där?! Någon hade iallafall hittat den på Norregatans skor, men vem har haft den innan det? ETT mysterium. Men jag fick iallafall inte ta med mig mobilen hem pga att personnr inte stämde, som jag inte iheller fattar varför det inte gör??

IALLAFALL, helgen var lyckad! Skit kul i lördags, men här såg ut som f*n igår. Men med hjälp av Andree o Marlene gick det fantamej undan. Och nu är nästa helg också planerad, Valborg på fredag juuuu!!
IGÅR lånade vi Teds, mammas cabbe, kan ju inte påstå att det var varmt att sitta där bak. Vi började att ha vars en filt om oss men det räckte inte så vi fick hämta vars ett täcke att ha om oss istället. Såg nog ganska roligt ut. Men vi skulle tvunget åka cabbe of course =)

Tänkte lägga upp lite bilder från lördags sen också, men nu ska jag snart häma Marie för vi ska sticka ut till Stallet, så ska försöka göra det senare ikväll =)



Såhär såg iallafall min outfit ut i lördags =)

Och här är lite bilder från igår:


Resultat!!

Jag har nyss kommit hem från praktikdagen och nu är det heeeelg!!
Det var väldigt roligt idag, jag klippte min första mänskliga varelse idag. Min pappa.
Som verkligen behövdes klippa, han hade inte blivit klippt sen januari. Så nu åkte det av.
Jag blev väldigt nöjd med klippningen. Vi färgade mammas hår, och sedan kom Jossan och blev även färgad.
Fint blev det!!

Nu ligger jag i sängen och har väldigt ont i huvudet, får lätt huvudvärk när jag har haft håret uppsatt en hel dag men nu är det extremt. Så hoppas det går över snabbt, har tagit två tabletter. Skulle vilja ta en hel ask men har hört att det inte ska vara så bra??

Här är lite bilder från dagens resultat:

Bild 1&2: Mammas resultat
Bild 3: Jossans resultat
Bild 4: Pappa när precis när klippningen börjad.
Bild 5,6&7: Pappa klar



Praktikdag!


Idag ska jag praktisera hos Sara och Malin i Blentarp. Ska bli jätte kul =)
Denna veckan har varit helt sjuk, stressigt. Massa att göra när man har kommit hem!
Vi ska ju fira Ted hela helgen, familj etc ikväll och vänner på lördag!
Har även varit i danmark i onsdags, ska lägga upp bilder sen då också!

Nu måste jag åka, skriver sen om jag hinner! =)



Såhär ser jag ut idag, fick ingen bra bild på skorna men jag har mina favoritskor,
Läder Conversen, de vita!! Älskar.


Sanningen till dåligt bloggande

Jag vet att jag bloggar med väldigt stora mellanrum, men just nu är det så mycket känns det som!! Inte för att jag inte gillar det, men då blir det dåligt med tid för att blogga. Jag går i skolan varenda dag, kommer hem klockan fem, antingen ut till hästen eller massa läxor eller en power Walk osv! Och helgerna är uppbokade ett tag framåt. Så ingen vila för Johanna inte. Så jag ska försöka komma ihåg och blogga även om det är med tre dagars mellanrum! Sitter just nu i bussen, på fredagar brukar det alltid vara någon som bakar och denna fredagen är det jag som gör en insats. Kladdekaka med grädde :) Efter skolan blir det snabbt hem och duscha och packa och sen vidare till kristianstad över helgen. Ska även försöka fixa så jag kan MMS-blogga vilket jag inte har fått tummarna ur röven på ett bra tag :) I skolan idag är det vidare med klippningsteori, väldigt mycket men kul :) på måndag eller tisdag ska vi antagligen få den nya lokalen!!!!! Wiiihoooo :) Ha en bra dag!

The End!

Då var denna påsken slut för detta året. Börjar skolan idag igen!
Jag vill bara säga att det värsta som finns är att stiga upp tidigt efter ett långhelg/lov & helg överhuvudtaget.
Men upp ska man och jag snozar alltid i en halvtimme, så när klockan är tre minuter över sju på min mobil kastar jag mig upp ur sängen (när det är efter en helg etc) annars kommer jag inte upp, jag brukar faktiskt snoza en gång till, till 07.14 men inte idag igen!! Kände att då går det segt för mig.

Just nu lyssnar jag på något konstigt ljud från skorstenen, tror det är fåglar som bygger bo tror dem? Men vi får elda bort det sen. Lägger inte upp en outfitbild på mig idag, men jag har en oversize svart/randig tröja, svarta byxor med immitationsläder framtill och mina vita läder converse till det, hade detta i lördags också men det va så skönt så känner att det får bli segetisdagens outfit också =)

En redovisning med bilder från helgen får komma senare idag när jag har kommit hem =)

CYA!!


"Lat-stressig" helg!

Igår blev det festande, och snart ska vi iväg på annan fest!
Inatt gick vi hem till Teds mormor och sov där, och guud vad man är trött idag men snart ska vi iväg på nästa =) Väntar på att min bror ska komma och hämta oss. Vi kom hem idag vid halv två tiden sen har vi bara legat i soffan i två timmar sen fick vi göra oss redo.
Det blev lite bilder igår också, men känner att jag lägger upp de imorgon. Kameran ska även få följa med ikväll =) Gud vilken lättnad man känner när man är ledig på måndag också, eller hur?? Känner att alla verkar ha fullt upp nu under påsken. Eller är det som jag inbillar mig?

Jag är sååå trött idag, men oftast brukar det vara de kvällarna som är roligast när man inte känner för något? hihi.

Igår hann jag inte skriva något inlägg, så därför lägger jag in "outfit-bild" från igår och idag =)

Hoppas eran kväll blir bra, skriver imorgon =)



IGÅR! Hade även svart kavaj utan på, som jag håller i handen.



IKVÄLL! Ser väldigt arg  ut, men f*n vad jag är trött!


Ivaaj till Malmoo!

Idag ska jag och min kära åka till Malmö och fixa lite presenter och även gå i affärer och ta en fika! En riktig mysdag! =)

Igår blev det inte så många inlägg tyvärr, men jag åkte in till Lund med Maria o köpte solglasögon till henne, sen kom jag hem vid halv fem igen och då gjorde jag mig iordning för att vi skulle upp till Östra Kärrstorp och äta middag med Andersson familjen =) Trevligt.

Lägger upp en outfit bild idag, i och med det är så fint väder så satsade jag på jeansjackan =)


Jag får frispel!!

Jag försöker hålla på här med dessa koder för att ändra utseendet på bloggen. Men nu måste jag sluta ett tag, för jag väntar ju väldigt fint besökt som ska vara här om tjugo minuter. Så jag lägger undan datan och försöker göra något vettigt istället! =)

Jag har fortfarande pyjamas på mig så jag kanske ska byta om? Väldigt skönt att få sova ut idag.
Det verkar inte som om att man har fått nog av flätor, igårkväll satte jag mig och bara gjort flätor för det va kul, det har blivit lite terapi nu för mig att sitta och göra flätor =)

CYA!!


RSS 2.0