Pilotjacka

Längesedan jag skrev .. igen! Haha. Men ännu en vecka har gått, och jag har redan gått en hel månad i skolan sen sommarlovet och har 16 veckor kvar till examensdagen. Har gått sjukt snabbt! Men det är full rulle i skolan, prov, massa kunder. Oftast fullbokade veckor :) Roligt roligt!!

Jag sitter här och letar och letar efter den perfekta pilotjackan. Älskar bilden från H&M's hemsida och där är den perfekta.. men den är Sold out! F*uck! Men letar och letar ... måste hitta. De är så sjukt snygga.


Dagen mitt i mitten av veckan!

Då är det lillördag idag, veckorna går så himla snabbt! Snart helg igen :) Och det är snart bara 15 veckor kvar tills jag slutar min utbildning.

Examensarbetet och slutprov börjar nu, vi har ju ett slutprov redan på fredag. Men ska bli skönt när allt är över men examensarbetet ska bli roligt att göra. Vi ska ha en Man och en kvinna som är modeller och så ska vi göra om dem, sen ska vi ha en brud modell också. Ska bli riktigt kul. Tror jag har valt mitt tema redan.. men inte helt säker.

Idag är jag inte så stressad som jag va igår, hann göra mig klar på 20 minuter ;) Men sminket orkade jag inte ta på idag mer än mascara.

Idag kommer en färgtekniker från Loreal till oss och ska undervisa oss lite. Sen ska hon göra om tre i klassen men de vet vi inte vem det är ännu :)

HÄR is me today ;


Tisdag

Sitter här och stressar, beställer hem en ny tröja :) Som är niiice, kan visa sen  när den har anlänt till mig. Sen om jag kommer ihåg ikväll ska jag visa vad jag köpte i helgen ;) hih

En outfit today:


En vecka!

Nu har det gått en vecka sedan jag började skolan och jag är inte alls lika trött om morgnarna längre, haha :) Det är kul att vara tillbaka och att få en normal vardag igen!!

Sitter här och äter frukost men måste gå nu till the buss, och ikväll blir det att föna vågor för fulla muggar eftersom vi har prov på det på fredag!!

Här är en outfit på mig idag, :

RSS 2.0