I love

Hejhejhejhejhej!!

Ett tag sedan jag skrev och fick ett ryck nu =)

Jag shoppade i måndags, och det blev en del. På monki endast, men I love monki! Meningen var att jag skulle hitta något på lördag för då ska jag ha min 20 års feeeest. Men jag hittade verkligen inget. Så det blev en massa annat. Men jag har beställt hem en klänning från nelly som jag verkligen hoppas att jag blir nöjd med, och sen en tröja och ett halsband ;)

Jag fick även min present av min pojkvän i måndags som jag vill visa upp. Jag fyller egentligen inte år förens den 22 Oktober men jag vill ju ha min 20 års fest på sommaren och det passade ju bäst då på mitt sommarlov, vilket snart är slut. Skola igen på måndag, men det ska bli nice :)
MEN i vilket fall som helst ville Ted ge present nu, men jag skulle få en liten present när jag verkligen fyller år ;) hihi.

Har tittat på dessa hur länge som helst förra vintern, men har ej haft råd så här är min älskade älskade nya kärlek ska ta hand om dessa som om det vore mitt eget barn;





Sjuk...

Har varit sjuk hela helgen.. börjar inte känna mig helt kry förens idag. Va helt död hela lördagen, började vid halv fyra på morgonen och hela lördagen, sen söndagen började bli lite bättre men jag va halv död då. Men idag är jag lite levande. Kunde dock inte äta igår. Min pojvän lagade mat, grillad flintastek och grillade svampar etc. och jag kunde knappt äta tvingade i mig lite pommes och åt tre bitar av flintasteken, jag som älskar det!! Men det blev över så vi fick äta det idag också :)

så min helg har bestått av proviva och vatten i princip :)  

Favoriten





Tänkte även visa min nyaste sak som jag fick i fredags :)



Älskar dessa klockorna, har redan en vit som är från Thailand så den går väl itu när som. Men den har iallfall funkat som den ska ännu, men där är datum visare också och den har stannat för en månad sen ca.
Denna är från guldfynd, går bara på 298:- tror jag det va exakt. Men nu var det 100:- rabatt på just dessa o.n.e klockor.


It's friday

Fredag idag! Dock blir det en lugn fredag, antagligen ska jag göra något ikväll som jag inte har gjort på lääänge!! Tar med kameran om det blir av :) Imorgon blir det däremot inte lugnt ;)

Tack för komplimangerna föresten för håret :)

Vet inte om det blir stranden idag, ser mulet ut. Men mamma vill så gärna så jag följer med henne, men tror vi åker hema ganska tidigt.

Nu ska jag äta min frukost, fil, corn flakes och JORDGUBBAR!!


Torsdags outfit

Det var väldigt skönt att vara på stranden idag. Dock lite kallt i vattnet, men blev bättre senare.
Hoppas på att det blir stranden imorgon också, skulle bli dåligt väder nästa vecka som saaaaagt.

Ikväll bjöd vi Linda på mat, och snart ska vi äta efterrätten. Smulpaj, sådan ekström.
Blev sen efterrätt eftersom vi körde ut till stallet och träffade Marie lite :)

En liten bild på kvällens outfi ;


Stranden

Idag blir det stranden men min kära Linda :) Hon kommer och hämtar mig vid tio. Ska bli skönt med the strand idag, eftersom det inte ska bli toppen väder nästa vecka sen är det Sjöbo marknad nästa vecka också :)

Men INNAN jag åker ska jag ha tagit upp alla kläder som ligger på vårt sovrumsgolv. Jag fattar inte varför det blir såhära. Haha, varför inte bara lägga direkt in kläderna snyggt i garderoben. Det är såklart inte alltid såhära, men ofta blir det så. När jag går i skolan så slänger jag oftast bara kläderna på golvet!! Så först och främst ska det upp.

Här är ett söt litet bildbevis! Nu är det väldigt extremt på bilden, eftersom jag håller på att tvätta så är typ allt den rena tvätten som jag inte orkat lägga in i garderoben.


Orange

Kom precis hem från mormor. Det blev lite tidigare, blev hämtad redan vid halv två. Men nu är jag mätt som in, mackor och efterrätt två ggr. haha :)

Nu har jag penslat på mitt nya nagelack.  Jag har fastnat för orange. Det är väldigt somrigt, har även beställt hem ett smycke som är oranget, men vad det är för smycke får ni se när det kommer :)



Depend, 25:- Deras nackelack är bra. De är inte dyra och man tröttnar inte på det eftersom det är så små. Så man kan köpa många olika :)


Fläderblomssaft = asgott

Nu sitter jag här i min lilla solstol på gräsmattan och har precis kränkt i mig lunch, det blev kycklingsallad. Rester från igår. Jag har även ett stort glas med fläderblomssaft, hemmagjord! Det är så apigt gott. Mamma kom hit med en hel flaska igår. Love it! Nu ska jag ligga här tills jag inte kan ligga här längre, vilket vill säga vid halv två. Halv tre tiden kommer min mamma och hämtar mig.
Jag tog med mig min kära bok ut som jag tycker är jätte bra och spännande. Heter "Ut ur mörkret".
Jag älskar att läsa böcker, läser nästan bara självbiografer, och det är denna. Jätte bra =)

Så ser boken ut:


7 Juli

Jag har faktiskt legat i sängen tills nu.. morgonen har verkligen varit kass!! Så jag har bara legat i sängen och suttit vid datan. Försökt göra bloggen finare, men jag suger verkligen på att göra header.
Ville egentligen till stranden idag, men vädret tillåter inte det iheller. Pendlar hela tiden från molnigt till klart och ovanpå det så blåser det ibland.

Min mormor fyller år idag, ska dit vid tre och fira henne lite :) Sen hem igen vid fem så ska vi upp till Åhus till Teds föräldrar som har sin husvagn där denna veckan.

Jag tror att jag bara "är" tills dess, orkar inte att göra något. Är inte på så mycket humör, så jag bara är. Ska nog ta ut solstolen där ute och ligga och läsa lite. Ska även måla naglarna med mitt nya nagelack som jag köpte igår.
Ska visa sen :)

                                                Vill bara utomlands nu, hade varit såå skönt!!




Håret!

Eftersom det finns lite folk som vill se mitt hår så har jag tagit bild bakifrån, framifrån och på sida!
Sen lägger jag upp en bild på mitt hår ibörjan när jag började frisörutbildningen :) hehe



Hehe, ganska långt :)




Lite kortare nu, hehe!! Jag kan aldrig vara normal på bilder framifrån så det vill jag inte vara nu iheller :) hehe!!

 


No sun!!

Jag skulle ju egentligen till stranden idag, men vaknade till ett molnigt väder. Men imorgon ska det bli finare så då får jag sticka till stranden :)

Dagen idag består av, städa..... suck! Något jag verkligen kan dra ut på. Handla lite, och ut till min horse. Sen vill jag handla en torkvinda, haha! Kan faktiskt vara bra att ha.

Jag sa att jag skulle lägga upp bild på vad jag hade handlat ;



Här är vad jag handlade; Blekning, schampo, schampo till min pojvkän också men det är inte med på bilden, balsam, silver schampo, handskar, folie, hätta, klämmor, torrschampo som man sprayar på, inpackning, färgskål. Alla kammar som jag köpte blev jag väldigt glad över. Alla dessa kammar fick jag i ett set. Så röda och fina!! :) haha.


Bild på hur jag ser ut idag, och här ser ni även lite av frisyren. Ursäkta blixten. Men jag fattar ingenting av denna kameran. Det är mammas o pappas. Vår är ju på lagning!! Det är väldigt kort iallafall, riktigt skönt är det. Det känns konstigt men jag vänjer mig :) Ingen som låg på mitt hår inatt iallafall. haha :)


Frisörtjänst!!

Sitter just nu i Lund hos en kompis och förändrar mitt hår ganska mycket ;) Lägger upp bild sen.
Har varit på frisörtjänst och handlat ganska mycket med hem. Så himla roligt. Blev helt crazy när vi kom in där, ville ha aaaallllt!! Ska fotografera det jag köpte också :)

Jag har iallfall bestämt vad jag ska göra med mitt hår till hösten, och här får ni ett litet smakprov på den valda färgen ;


I love my life!

Jag älskar verkligen mitt liv!! Det är så bra. Varenda helg är uppbokad med något, men så är det väl alltid på sommaren?? Älskar att man har något att göra hela tiden. Underbara friends, osv!!

Helgen har varit lugn, vi skulle passa ronja lör-sönm och det va kul :) Så igår blev det grillning hemma hos Suzie o Roger och spelade kubb. Spelade även BUZZ sen, det är sååå roligt. HIHIH!!!

Och ikväll ska vi grilla hos mina föräldrar, är där fler än jag som missbrukar grillningen på sommaren?? haha :)

Tänkte lägga upp bilder på dagens outfit på varenda dag som gått denna veckan, det hade väl varit fuuun??

HEJ SÅ LÄNGE!! 


Okejdå!!

Hej igen!!
Jag har absolut inte kännt någon insperation att blogga, men nu när jag va inne och titta lite på min blogg och såg att jag hade lite folk som va inne och tittade dagligen så kände jag att jag ville skriva igen. Kul!! Även om det bara blir kanske fyra inlägg per vecka så ska jag skriva så gott jag kan :) Har shoppat med min mammsing idag! Hämtade mig efter skolan sen begav vi oss till nova. Jag har blivit lite off mot nova, Entré i malmö har bättre utbud! Men jag hittade lite nyttiga saker :)
Jag älskar sommaren, MEN modet på hösten är faktiskt mycket roligare. Jag va inte alls på mitt vanliga shoppinghumör idag, har inte varit det överhuvudtaget sen sommarkläderna började komma in. Nej, höstmode är bäst!! Men det blev en del idag ändå ;) Ska se om jag kan fota det mesta sen och lägga upp. Kameran är på lagning så det får bli foto från iphonen!!

Mitt liv i skolan rinner på som vanligt. Nu tar vi emot kunder som in i, hur roligt som helst :) Fullbokade veckor för det mesta har vi. Men imorgon är sista dagen sen har vi lov i en månad. Skönt ska det bli :) Men jag vet att lovet kommer gå snabbt.... =P Redan gått 5 månader. Tiden går så sjukt snabbt. Sen är det bara 4 kvar.

Nu under tiden jag inte har skrivit har det både varit Studenterna, Sweden Rock Festival (riktigt kul!!!), Midsommar. Allt har varit toppen! :)

                                 Nu ska jag ut och gå en runda i sommarbyn när vädret är så fint.

Bjuder på en bild på kära vänner från igår när vi va på Hörby Marknad! :)



RSS 2.0