Nu är det bra!!

Nu har jag ju lov och det är bra, och idag har jag spenderat dagen med Linda och jag har rensat ut garderoben för att sälja lite på tradera, och det är vad min dag har bestått av =)
Snart ska vi iväg till tolånga till mina föräldrar och äta lite middag =D Till helgen ska jag o min kära plus mina föräldrar till Göteborg, åker tidigt på lördagmorgon. 

PUSS O KRAM PÅ ER!!


Nostalgi fest!


Här är lite bilder från festen =) tänkte lägga upp resten på facebook för det blev väligt många bilder!!




Lov!

Nu har jag varit jätte dålig på att uppdatera ett ganska bra tag. Men nu ska jag försöka ta tag i det igen!! Nostalgi festen förra helgen var jätte rolig =) Tänkte lägga upp bilder sen från festen, ikväll blir det middag i Ö.K, Elaine fixar =)

Nu har jag lov, sportlov,  ganska skönt att få sova ut. Men kommer ju dock att bli rastlös på dagarna när alla andra jobbar. haha!!


Just nu tittar jag på Tabatha's salon takeover på kanal 5! Jätte bra faktiskt, en kvinna som går runt och fixar frisörsalonger som ligger på gränsen till att behöva stängas istället för restauranger, som är ganska vanligt att se nu tycker jag.


Freedag!!

Gud vad skönt att det är fredag. Love it!! Och det ska bli såå skönt att sova länge imorgon. Börjar bli mycket bättre, men på morgonen känns det verkligen skit men på kvällen är det suveränt bra hehe :)
Imorgon är det ju Nostalgi fest roligt som tusan och ska snart iväg och hjälpa Emma att fixa till imorgon och sen ska Ted så snäll som han är hjälpa henne med stereon. Hämta den i ÖK sen koppla in den till henne :)

Skolan idag har varit väldigt roligt, märktes att det va fredag. Efter lunchen va alla som fem åringar, kunde inte fokusera sig så bra som man brukar en tisdag förmiddag! Vi permanentade idag igen, men idag va det tegelstenstullning och den hade jag ju aldrig gjort förut? Kanske fem rullar men inte ett helt huvud, men jag blev väldigt nöjd med den jag tog med hem och ska öva på. Men blir nog inte förens på söndag :) Men känner att jag vill öva på ett real head istället så får hitta ett offer!

Nu ska jag bege mig snart. Cya!

2010-02-11

Idag åkte jag till skolan, jag vill inte missa allt för mycket.
Idag tog vi tid på permanenting. Jag hamnade på en timme ca, och det ska ta 45 minuter. Så får öva lite till!!
Här är bilder på min ALLRA första permanentning (va ju tvungen att ta på allra första, hehe) men ser inte så bra ut, ser ju bättre ut nu när man övat en massa =) : (klicka på bilderna så blir de större)



Vi va på  New Hair Clinic i Lund idag, och jag trodde jag skulle dö när vi satt där inne för fy f*n vad jag mådde illa, men jag överlevde. haha!! Hoppas nu jag blir rätt så bra till lördag!

FÖR DÅ ÄR DET 80-90-TALS FEST, SKA BLI SÅÅ KUL!!!

Cya!


Äntligen!!

Innan vi åkte till Thailand, precis exakt INNAN vi lämnade huset så laddade jag ner en låt och självklart fick jag virus pga denna låten, så aldrig mer ladda ner från skitprogram! Och datan har vi hållt på att fixa med sedan vi kom hem, eller inte vi, Ted (han ger ALDRIG upp) och tur va väl det för han löste det till sist. Så nu är min data som helt ny. Så nu kan jag börja blogga igen. Nice nice. Men har inga bilder .... men har Thailand bilderna iallafall. =)

Jag har blivit sjuk. Ted har smittat mig, han va dålig i söndags och igår råkade jag verkligen ut för samma sak. Är as förkyld osv. Stannade hemma från skolan, som tur är så skulle vi iväg på ett museum i Trelleborg så jag missade inga lektioner. Annars hade jag dragit mig till skolan. Men frisk måste jag vara till lördag. Annars blir jag förbannad. Ska på 80-90 tals fest på lördag, vet faktiskt inte helt vad jag ska ha på mig? FÖRSLAG TACK!! (A)

Ikväll ska vi åka till Henke o Kajsa lite och fira Kajsa, som fyllde år igår. Och då får kameran följa med. Har ju inga bilder. Haha, är sååå glad att min data funkar igen!! =D
Sen ovanpå allting snöar det riktigt mycket just nu.

Skriver sen, cya!!

RSS 2.0