Sista kvällen

Idag är det sista kvällen här i Thailand, ganska skönt. Men lite mindre skönt när man hör att det är snöstorm hemma. Men jag har iallafall börjat packa nu alla våra kläder är nerlagda i en resväska och då väger den endast 15kg, så jäkla bra. Ikväll ska det handlas upp resten av pengarna =) Medans Ted sitter ner bara med någon för han har skadat foten. Men jag ska handla till honom också en massa. hihi.

Gårkvällen va väldigt bra också, massa dans. Men åkte hem redan vid två för Ted hade så ont i foten den stackarn, och det är heeeelt förståligt.

Nu ska jag bege mig till duschen. PUSS O KRAM

Zoo =)

Jag fattar inte hur man svarar på komentarer?? Är jag trög eller? haha, men svar till Emelie kära: Jag längtar kanske inte till kylan men hem gör jag. =)

Idag blev det ju då Phuket Zoo jag, Ted, Nubbe, Niclas, Morgan, David och Micke begav oss till. Va dock inte så trevligt så med burarna osv, skitigt. Men kul att se lite söta snuttiga djur!!
Lite bilder:



Väldigt segt att ladda upp bilderna så jag laddar bara upp två. Laddar upp två nu bara.

Ska duscha och sen iväg och festaaaaa


CYA!!


Hemlängtan

Nu börjar hemlängtan krypa fram, ska bli väldigt skönt att komma hem, det har varit två jätte bra veckor men det är alltid bäst hemma =) Svenska maten står högst upp på listan och sängen där hemma som jag saknar mest.

Idag blir det att åka till ett Zoo, ligger och väntar på att klockan ska bli elva. Sen blir det antagligen fest ikväll i och med det är sista kvällen vi kan parta!! Sen imorgon är det till stranden sen packning och shopping som står på schemat =)

Lite bilder från veckan kan jag nog hinna lägga upp nu, sen kommer alla bilder in på facebook istället.

Utsikten från vårt hotellrum



En vit tiger från fantasea



En av stränderna



Niclas o Micke på första moped turen

Morgan tagit över Toms jobb



Hinner inte lägga upp fler bilder nu, fick brått nu tydligen. haha

Cya soon.


Solfrossa

Igår när vi körde moped hela dagen så va i också i solen heeela dagen. Och jag drack väl tydligen inte tillräckligt med vatten. För när vi kom hem så hade jag såååå ont i ryggen, huvudet, va varm som in i men frös som aldrig förr. Kunde inte ligga still, så jag stannade kvar i Morgans och Niclas rum och sov där tills de kom hem igen, sen mådde jag bra igen när jag och Ted åkte hem till vårt hotell och sen på natten vid tre, (nio tiden på kvällen hos er då ;) ) DÅ jäklar mådde jag dåligt... usch usch usch. Hade panik!! Så idag följde jag inte med på mopeden jag stannade på stranden. Och mår fortfarande inte helt okej. Men börjar bli lite bättre. Så nu vet ni hur jag mår. Haha!! Så idag har det inte blivit några bilder, Ted har haft kameran och han har ej kommit hit än. Men kommer fler bilder imorgon när jag ska med Morgan när han ska dyka, jag ska inte dyka även om jag hade velat det. Jag får snorkla haha!! Kajsa och Henrik kommer också även imorgon. Hoppas ni har det bra. Cya!!!

Hallluu

Ursäkta att jag ej har skrivit men har inte kunnat iheller så det är så. Men nu har vi fått internet till rummet, segt går det men wtf! Här är jätte bra, idag hyrde vi mopeder och körde runder här i Patong. =) Hela daaagen. Här är minst 30 grader/dag. På kvällen 25 ca. Har precis kommit till hotellet och ska duscha sen ska vi bege oss till Morgan o co och börja dricka =) Hoppas allt är bra där hemma. Hur kallt är det? Jag ska nu försöka skriva någoot varenda dag =)

Lite bilder från idag, hinner tyvärr inte lägga upp fler. Som sagt internet går ju inte så underbart snabbt.



Jag och Ted, brände mig på axlarna igår när vi snorklade, låg nog en timme i vattnet och tänkte inte på axlarna.


Nubbe och Morgan


Lilla Tedus


Snart avgår viiiii =)

Vid tolv tiden blir vi hämtade här hemma, (tror jag) :P Men guud vad skönt det ska bli. Ska försöka skriva något varje dag. Där finns nog tid då vi kommer hem från stranden och ska vila lite innan vi går ut och festar =) HIHI!!

Då är det 10,5 timme nu på flyget som väntar. Såg igår på Tomas Cooks hemsida att de visar 2 1/2 män och Vänner, och de är ju absolut de bästa serierna som finns. Vänner är lite bättre män 2 1/2 män är också riktigt bra =)

VI HÖRS SENARE, imorgon blir det då =) Ha det så bra här hemma. Cya!

Imorgon!!!!

Imorgon åker vi. WIIIIE! Underbart.

Nu ska jag snart bege mig mot Lund. =) Slutar 16.00 idag.
Ted blev jätte dålig inatt, feber frös JÄTTE mycket, sen helt plötsligt jätte varm. Hoppas han blir bättre snart.

Cya!!

Sjuk....?

Vet inte om jag inbillar mig men jag har ont i huvudet och börjar känna mig precis som om när jag ska bli jätte förkyld. Ted håller antagligen på att bli förkyld så jag kanske inbillar mig att jag också börjar känna mig dålig. Är ganska bra på att inbilla mig. haha. Men Ted sa när han kom hem att han mådde dåligt sen en timme efter så trodde ju jag såklart att jag också va jätte dålig. Men jag har tagit panodil nu, för jag hade faktiskt ont i huvudet! Men får sova gott inatt, fy f*n och sitta på flygplan 10,5 timme och vara dålig. Usch usch usch, så är man helt öm i kroppen så sitter man på en flygstol när man bara vill ligga ner. Så neej, får inte bli sjuk!!
Imorgon börjar skolan 09.00, så får stiga upp vid sju, ska bli skönt att vänja sig vid det sen. Hoppas sakerna har kommit så vi kan gå igenom dem innan jag åker =)

Just nu tittar jag på Trauma, börjar faktiskt gilla det lite. Sov så gott sweetisar! Cya

2010-01-11

Jag är redan hemma, blev bara lite info etc idag. Grejerna hade ej kommit så vi kunde inte göra så mycket. Men gud vad kul det ska bli, känner verkligen att detta är rätt och vet ni hur skönt det är?

I ÖVERMORGON åker vi, så skööönt! Måste tvätta lite idag och börja packa. Jag är helt sen på det. Men får börjar idag, och julsakerna ska även också ner innan vi åker. Sen ska jag även börja läsa lite i den ena boken som vi fick idag.


Tröja: Vero Moda
Byxor: Gina Tricot
Skor: Din Sko

Böckerna vi fick idag som jag ska leva med i nio månader! Den lila har jag köpt själv, NICE! haha


Första dagen

Nu kör jag till Lund =) Börjar tolv så får köra nu snart i och med jag har lokalsinne som jag vet inte vad så är det bäst att jag är ute i god tid. LYCKA TILL JOHANNA! HIHI


Lägger in bild på min klädsel senare idag, för jag hinner ej nu =) CYA!

Sängen kallar

Jag och min kära boyfriend har precis köpt en massa från Arishoppen nu, både dit och hem =) Så nice. Imorgon börjar skolan, jag är ej nervös vilket jag faktiskt trodde jag skulle vara men det kanske kommer imorgon precis innan. Lite nervös tycker jag att man allt ska vara. Kör in imorgon och på tisdag. Känns ej lönt att klydda med busskortet nu innan vi åker till Thailand. Är ju ej hemma typ nästan resten av januari =)


Nu kallar sängen min, puss på er!


Ursäkta ...

Ursäkta min dålig uppdatering. Men jag va så sjukt trött igår, men så helt plötsligt skulle jag till Linda i Veberöd men allt blev så himla krångligt och när allt löste sig så va klockan halv elva typ och då kände jag att det ej var lönt i och med bussen därifrån gick vid tre. Men GUUD vad det har blåst inatt. Trodde ju verkligen att det skulle hända någon olycka! Vaknade klockan sex imorse av att huset hade blåst bort tre meter ca. nä, nu ljög jag! Men GUD vilken blåst.

Imorgon börjar skolan, 12.00 i Lund. Ska bli jätte roligt. Måste fixa lite saker idag till imorgon.
Uppdaterar senare. Cya!

Reprisen

Jag såg precis på reprisen på Victoria secret fashion show 2009, sjukt bra. Jag missade som sagt den förra så jag höll koll på när reprisen gick!

När det spelades in så va det nästan exakt en månad sedan Heidi Klum hade fött ett barn, syns det? NEJ! Snyggo.


Gud vad jag längtar!

Jag kan inte sluta tänka på Thailand. Det ska bli så skönt, sen nu på måndag börjar även skolan. Ska bli riktigt kul =) Wiiiie! Och när jag väl har börjat skolan så ska jag lägga in bilder så ofta jag kan på saker vi gör.

Maria är här fortfarnade, vi har ätit frukost med min mamma som kom hit med bullar. Therese kommer även snart sen ska dom två små söta sakerna få följa med på mina ärenden som jag har idag. Hehe =)

Det va väldigt segt att gå upp idag, kom inte upp ur sängen förens kvart över ett ca. Började läsa min bok och då gick det inte att sluta. Så sjukt bra!! Rekomenderar den verkligen!!

Handling:

Stuarts högsta önskan var att hans far skulle älska honom, men han fick veta att
han var för stygg för att vara värd att älskas. När David Howarth sattes i fängelse för att sexuellt ha utnyttjat Stuarts yngre systrar insåg ingen att han även utnyttjat Stuart, förrän den dag då han försökte igen och Stuart slog tillbaka på det endasätt han kunde.

Stuart Howarth spenderade de första trettio åren av sitt liv i ett psykiskt och fysiskt helvete. Efter år av känslomässig tortyr och förtvivlan kände Stuart vid trettiotvå års ålder ett överväldigande behov av att åter träffa sin far (som han vid det här laget visste var hans styvfar). Han sökte försoning, men möttes av samma grymma man. Ursinnet, smärtan och förvirringen kokade över i Stuarts hjärna och han slog tillbaka, och dödade sin styvfar.

När Stuarts historia berättades i rätten gjorde den så starkt intryck att han fick minimistraffet för sitt brott, och satt bara inne i tretton månader på Strangeway-fängelset i Manchester. Men tiden i fängelset förvärrade det brott han utsatts för, då han föll offer även för fängelsevakterna. Händelserna i fängelset ledde till att han stämde både Inrikesdeparteementet och Strangeway-fängelset, och vann.



En vecka kvar..

.. i kylan bara sen är det värme i två veckor mina kära, åhh vad skönt det ska bli. Om EXAKT en vecka sitter jag i planet påväg till Thailand!! Kommer blogga därifrån, minst ett inlägg varje dag. Min kära pojkvän ska ha med sin data! =) Så ni måste gå in och se hur skönt vi har det. hehe!

Gud vad jag känner mig sliten nu, har kommit hem från stallet och har även ätit middag med Maria och nu ligger hon här bredvid mig och fnissar för sig själv.
Kul att rida idag lite, minst en månad sedan sist, men det blev inte så himla mycket ridning och sen hade min lilla älskling ingen kondition men efter Thailand ska jag sätta igång med ridningen igen. Har blivit ett upphåll nu när det är så mörkt ute om kvällarna.

Jag tog lite bilder idag, har börjat använda kameran mycket nu.^

Vår lilla publik
 



Marie på Larissa, gick jätte bra.



Fia på sin käraste




Jag på min älskade älskling



Maria på min snutta


MIN FINA UNGA SKÖNHET; är hon inte vacker?

2010-01-06

GOD MORGON

Gårkvällen va mycket trevlig, som sagt kom lite tjejkompisar hit och drack. Satt och pratade om det mesta =) Alltid roligt när man bara är tjejer och snackar skit.

Jag vaknade elva och har faktiskt plockat undan allting och skrubbat av bordet. Håller på att koka ägg nu, haha! Maria har även stigit upp och sen blir det av till Stallet för vi ska rida idag, med Fialia och Marie idag.

Lite bilder från igår: (klicka på bilderna för att de ska bli större för er som inte förstår det,)


2010-01-05

Har haft musiken på hög volym sedan jag kom hem från jobbet och har plockat undan en jäkla massa. Det är väldigt konstigt, när Ted är hemma är jag väldigt petig om att här ska vara rent osv och när han ej är hemma så blir jag helt jätte stökig, kläder äverallt är ett stort exempel, glas står kvar på bordet. Vilket jag alltid annars blir väldigt irriterad över.

Men när är här rent, och jag har även gjort en jätte god Gulaschsoppa som jag har ätit nu, och jag ska snart börja göra mig iordning för min kära Maria kom nyss och klagar på att här är kallt. Kärring!

CYA!

Jobb

Nu kör jag till jobbet som jag befinner mig på tills klockan två =) Sen hem och fixa lite! Hörs sen, cya!

2010-01-04

God natt alla, ska lägga mig nu snart. Trauma är nu slut och jag tyckte faktiskt att detta avsnittet va bra. Så det blir att titta på detta nästa mådag också =)
Imorgon är det tingvalla men jag känner inte att jag har pengar för det nu när vi ska till THAILAND nästa vecka. hehe =) Men dricka blir det imorgon ändå.

GOD NATT IGEN!


Trauma

Jag har börjat följa den nya serien på trean som är på måndagar klockan 21.00 och jag kan inte bestämma om det är bra eller bara väldigt segt? Jag har inte tyckt att det har hänt så mycket iallafall i avsnitten. Men får väl ge det en chans, ska iallafall se det idag också ;) Någon som har sett det och tycker det är good?


GOOD OR BAD?!


Surprise!!

Jag försov mig imorse.. har typ aldrig gjort det. Tre gånger kanske under skoltiden och det påstår jag att det inte är många gånger. Men när jag kom till jobbet så säger min chef: Jaha, jag trodde att jag hade sagt till dig att du inte hade behövt komma på inventeringen idag. ÅHH; jag som har stressat som F!
Men jag va på inventeringen, gick ganska snabbt. Kändes som det iallafall. Sen skulle jag egentligen jobba till kvart i nio ju men det kom upp ett ärende som jag va tvungen att göra så kära Maria som är så snäääälll tog mitt pass istället. Jag gav henne min mat som jag skulle äta för att hon va så snäll. haha =D

MEN att när jag kom hem så hittade jag ett litet paket till mig i postlådan och där va tre grejer i som jag har beställt för längesedan som jag faktiskt hade glömt, men jag kommer ihåg att det va en massa klydd med det sen så trodde jag väl bara att de sket i det och jag orkade inte beställa om det. Det är nog tre månader sedan om inte mer, men jag fick det iallafall och tur ska de betalas efter resan, (för vi åker ju till Thailand nästa vecka, för er som inte vet;) hihihi!!




NU MÅSTE JAG KÖRA!!


3 Januari

Jobb idag, 9-14. Sedan hem och sen for vi till Malmö, Ted Micke och jag. Köpte fiskar och handlade lite mat. Kom hem vid sju tiden sen började vi laga mat. Jätte gott, biffar med massa grejer i och sås och klyftpotatis, paprika, zucini i ugnen, Svamp, Sparris massa blev det. Och det blev ünderbart. Även efterätt med hemmalagad hallonsås, chokladsås och glass.

Lite bilder:




IMORGON: Inventering, (började så smått idag....) börjar sju, och vet ej när vi är klara. Men jag börjar iallafall två igen till kvart i nio. Så antagligen jobbar jag sju till kvart i nio. Så himla underbart.
Och kommer antagligen inte i sängs förens tolv för vi ska snart och lämna en bil i ÖK, sen ska vi inom Tolånga och hämta en väska som jag ska ha i Thailand som Ted ska hjälpa mig att laga för han sticker till Båstad imorgon och är där hela veckan/helgen.

Så off I go. Cya

2 Januari

Sitter in the car med datan i knäet och kör till Sjöbo. Har varit hos Farmor och ätit. Mätt som aldrig nu. Jag tog med mig datan för att vi skulle beställa biljetter till Avatar (3D) WOOOW!! Men det verkar inte bli av... zuzuki...
Har jobbat idag, duktig Johanna. Men endast kvart över åtta till två. Jobb imorgon, men nio till två ;) Niceilise.
Nu ska vi till Micke B Hårgele.

Cya!

2010

Hallu hallu. Hoppas eran nyår va bra. Min va jätte rolig, god mat, trevligt folk etc. Jag hann inte lägga upp någon hel bild på mig igår innan vi skulle åka på förfesten, men jag hade en svart klänning med rosett på. Tänkte att jag ville sticka ut lite från alla andra med svart klänning. hö hö!!


Jag skulle ta en bild på hur jag såg ut med sminkningen tänkte jag men jag la faktiskt inte märke till att kära niclas va med på ett hörn. Men det är ju bara fint. haha


RSS 2.0