Fullt upp!!

Jag hann aldrig att göra ny outfit på bloggen. Jag var tvungen att göra ärenden i byn sen blev det mat och nu är vi hemma hos micke b hårgele o tittar på CSI :) imorgon ska jag träffa min kära vän Maria som jag inte träffat på länge, hon ligger i lumpen nu men är hemma över påsken! Köpte sofis mode innan, finns så mycket fint nu till våren. Vill vara ha och ha!! Men ibland säger även pengarna stopp. Kära Ted fyller ju även år nu i april!! Imorgon ska jag nog hinna med och byta outfit här på min kära blogg :)

Hemma =)

Nu har jag kommit hem, tittar igenom bilderna som blev tagna idag. Nu i eftermiddags fick vi lära oss grunden till uppsättningar. Väldigt roligt. Men ganska svårt, tro det eller ej!

Jag ska försöka fatta mig lite på koderna nu och se om det kan bli någon förändring här i bloggen.

Bilder från idag: (dock inte alla flätor)








In pain!

Nu sitter skolan och har lunch, och har flätat hela förmiddagen. :) jag sitter just nu och blir flätad av kära Jossan. Vi får inte nog av flätor. Haha :) har tagit foto på det idag så det kommer in bilder ikväll på det :) ikväll ska jag försöka fixa nytt utseende här på bloggen också! Se hur mycket jag pallar med av dessa jädrans koder. Nu ska vi snart tillbaka till lektion och lära oss en ny sak ;) naaajs!! Cya!!!

Helg!

Snart är det en lååång helg som väntar på mig =) Men först är det skola som gäller idag och då ska vi fortsätta med flätning och vi skulle även lära oss något nytt idag! Alltid lika kul.

Jag ska vara på cykeln om två minuter igen, haha. Så blir snabbt nu också.




CYA!


Fläta!!

Idag har vi flätat massa i skolan så man har fått kramp i händerna, men nytt har jag lärt mig iallafall =)
Fortsätter imorgon. Blev inga fota pga att jag inte blev så jätte nöjd med flätorna.

När jag kom hem så blev det power walk med Linda, alltid lika trevligt! Mycket snack =)

Imorgon är det då sista dagen på denna veckan, sen är det en låååång helg för Johanna. Trevligt värre, =)

Jag har tittat på skor, och tusan vad snygga skor där är på scorett just nu. Men har tittat på ett par som ska få bli vän med mina andra skor så fort som möjligt =)


Här har vi sötnosarna, riktigt snygga! 


Om två minuter!

Om två minuter ska jag sitta på cykeln där ute så nu blir det snabba ryck!! =)

Slänger snabbt upp en bild på min klädsel idag! Idag ska vi göra en kul grej i skolan, ska ta bilder idag också =)


Kavaj; Nelly
Leggings; Gina
Skor; Scorett
Linne; Gina


Nu har jag bestämt mig!



Jag ska inte klippa av mitt hår! Jag har tänkt på detta länge att det skulle vara skönt att klippa av kanske 1-2 dm på längden; men idag när jag satte upp mitt hår så tänkte jag att det går göra så mycket fint med håret när det är så långt så jag ska behålla det ett tag till. Får se när vi närmar oss sommaren kanske? Dock behövs det slitna klippas of course! Kommer säkert tänka imorgon att jag vill klippa av det (som man gör varenda morgon) men då får man bara tänka på helgerna t ex när man kan göra det så fint =)

Jag har även bestämt mig nu att jag MÅSTE ta tag i bloggen. För faktiskt vill jag spara det och sedan läsa själv om ett år kanske. Ganska mycket därför jag skriver blogg, sen är det ju kul om man har läsare som såklart. Men jag ska försöka fixa med den andra bloggen så ska jag se om det funkar lägga upp bilder från Iphone =)
Om inte det går så vill jag ändra utseendet på denna bloggen; men allt detta med koder är inget för mig!! Får frispel på dem när jag håller på och ska ändra.

Idag hade vi redovisning i skolan om arbetet som vi har gjort nu hela förra veckan. Redovisningen gick jätte bra, och arbetet blev såå fint! Skriver imorgon hur det gick för då får vi antagligen reda på det!

Nu stänger jag för mig; god natt!


Heeej =)

Nu var det ett tag sedan jag skrev här i bloggen. Men jag har bara faktiskt inte haft viljan eller orken till att skriva. Tyvärr! Har varit mycket i skolan, sen jobbade jag hela helgen. Men nu börjar iallafall arbetet ta sitt slut. Sitter hemma hos Alex i Lund nu, jag Sillan o Jossan är här och hälsar på idag och gör det sista på arbetet. Skönt! Ledig hela helgen, men då ska jag passa en liten bebisvalp. Hämtar henne idag =) Snuttan miiiiin!

Jag försöker fixa med wordpress men så jag kan ladda upp bilder på bloggen med min iPhone, men har inte kollat så mycket på det. Men ska försöka fixa med det i helgen =)

Vet ni vad det är i Sjöbo i helgen? VÅRMARKNAD!! haha!

Men ska nu försöka skriva när jag kommer hem och lägga upp en fin liten bild på Skilla nu när hon har växt 2 cm ca! Märks det att jag älskar djur över allt annat i princip? Haha

CYA!!

Onsdagen outfit

Halllå! Nu har jag nio minuter på mig, sen ska jag gå ut till min cykel!
Tänkte snabbt lägga upp en bild på hur jag ser ut idag, har ju inte gjort det så mycket denna veckan annars, fast det bara är tredje dagen! =)

Igår färgade vi extrema färger i skolan, jätte roligt! Allt ligger ute på facebook, men får väl slänga in en bild här också =) Men det gör jag sen!


2010-03-16

Idag bloggar jag från bussen :) så idag blir det ingen outfit bild! Men idag har jag bara ett par svarta leggins med mönster på och en svart/vit randig tröja, lång! Väldigt bekvämt :) jag vill kunna lägga ut bilder från mobilen också. Igår gick jag och la mig redan vid halv nio tiden och somnade med direkt. Jag va sååå trött igår. Helt sjukt! Men idag när jag vaknade var jag iallafall väldigt pigg :) så himla skönt väder ute. snart är det nästan tid att hänga in vinterjackan igen vilket vissa redan har gjort ser jag nu när folk stiger på bussen, men jag tycker det är lite kallt fortfarande för att ta fram vårjackan. Men jag är också väldigt frusen av mig. Igår försvann min utväxt, jag fick vara modell i skolan. Hade ganska mycket utväxt, jag har ju inte varit så noggrann med det på senaste tiden, skulle iallafall inte fixa med håret innan Thailand men nu har det väl gått två månader sen vi kom HEM? Hehe. Men många bilder blev det igår, så får väl lägga upp allt ikväll, på FACEBOOK eftersom snart dödar alla mig om de inte kommer ut på Facebook. Skriver när jag kommer hem :) cya!!

Hatar måndagar!!

Jag vet inte varför, men jag har alltid ångest på måndagarna?? Ibland mer eller mindre, och idag är det mer.
Jag känner verkligen att jag är på riktigt dåligt humör och kan blir irriterad på minsta lilla! Hoppas det blir bättre när jag kommer till skolan, brukade det alltid bli när jag gick i gymnasiet och jag hade sådana hära morgnar.

Jaja, lägger upp en bild på mig idag, bara drog på mig tjock tröja, mössa, sjal för att gömma mig! Nej, men för att jag orkade inte lägga ner tid på min klädsel idag!!!


Söndag!

Ursäkta för att jag ej har skrivit idag. Men har ej varit tillgänglig!
Kvällen igår va väldigt trevlig =) Nu längtar man till den 26 mars när leverans ska ske! haha =) Fick stoppa Ted lite. Vaknade hos Linda vid tio tiden, hon jag och Ted delade säng inatt =) Sen stack vi tre plus Freppe till Ikea och köpte massa saker till Badrummet! (det va planerat så inget impulsköp)
Sen kom vi hem och grillade och satte upp sakerna i badrummet, ser heeeelllllllllt nytt ut =) Badrummet va ej så fint innan, hehe =) Nu har även Morgan kommit hit och vi ska se på 2012 och väntar fint på ananaspaj!!

Orkar inte lägga upp någon bild nu, gör det imorgon. Tror där blev lite bilder sen igår. =)

Puss o kram på er!! CYA!

Kvällens Outfit =)


WIIHOO!




Nu kommer Linda snart och hämtar oss =) Så ska vi äta, sen vidare till Kenny o Emilia på party!
Hoppas eran kväll blir nice för det ska min bli!!


Ägg morgon =)

Lugn kväll igår, var som sagt hemma hos Roger o Suzie med johan, henrik, tilda, micke och robin!
Skilla va också med =)

Nu ska jag äta frukost, och om jag inte har sagt det innan så är jag en äggnarkoman! Innan jag började skolan så åt jag nog ett eller två ägg om dagen. Men nu orkar jag inte koka ägg på morgonen så på helgerna äter jag alltså kanske tio ägg!

Ikväll blir det fest, sexparty. Jag vet exakt vad jag ska ha på mig, så jag måste komma ihåg vad att jag ska lägga upp en bild här innan vi sticker. Vi ska först hem till Linda för hon bjuder på kycklinggryta.


Ivaaj!

Svar till "din bebis": hahah, nej jag har inte tagit min medicin. Ska nog inte ta den på hela helgen så jag får en riktigt rolig helg där jag är RIKTIGT crazy! Sen får jag väl lugna ner mig till  måndag igen.

Provet idag gick ok, fick VG! Två poäng ifrån MVG, lite smått störigt. Men jaja!

Idag gjorde vi slingor i Folie och denna gången fick vi göra det med färg =) Tog även bilder i skolan idag ska försöka göra det oftare.

Nu ska vi iväg till Roger o Suzie!



Mina slingor! Kanske inte så jätte bra bild, men där är iallafall svarta slingor.
Men vi gjorde bara ett parti med lite slingor så därför är där inte slingor
ända ut i kanterna =) Men jag blev nöjd.

Jag och Samira =)


Hela klassen =)


Sillan, Samira, Jolanta o min bebis, jossan!


Fredag!!

Älskar fredagar, men idag är det prov! Men tror det kommer gå bra =) Blev inte så mycket övande igår. Om jag inte är på plugghumör blir det bara sämre.

Asså i detta huset är här nästan minusgrader känns det som! Här är jätte kallt. Till och med min pojkvän frös när han gjorde sig iordning till jobbet. Herrejisses! Så ikväll blir det att brasan kommer igång.

Vad händer ikväll, blir kanske lugnt? Men imorgon blir det fest =)


                                                                 Min klädsel idag:


CHECK OUT!!

Titta på mina nya skooooor! As snygga, beställda sen någon vecka tillbaka så kom de idag?? Men de kom iallafall =) Får se hur de är att gå i en hel kväll, haha =)

 

När jag hämtade ut dessa gooodingarna så köpte jag även lite mat, och vi ska ha faijtas imorgon! Bara för att det är fredag =)
Nu blir det plugg plugg plugg, provet är ju imorgon!




Grey's in my heart!

Jag älskar nog Grey's Anatomy mer än min cykeel!!!!! fan vad bra det är. Jag kommer börja gråta den dagen de slutar sända det. Förstår inte hur man kan fästa sig vid en serie så mycket? haha =)

Jaja, nu är jag stolt över mig själv för att jag har gjort två mackor innan jag ska cykla iväg, brukar aldrig äta innan jag åker utan tar med min en frukt istället och äter men då är jag så jäkla hungrig vid tio.

                                                         Här är min kära outfit today =)


Pancakes!

Nu är jag ätit, Ted blev sen idag så jag fick äta själv.... snutte mig. haha! Nejdå =) det fick bli pannkakor idag, riktigt bra blev dem ska ni veta! Runda och fina. När jag kom hem så va jag jätte hungrig, tänkte att jag skulle äta som tusan men efter en pannkaka dog jag!

Nu ska jag sätta mig i soffan och plugga och trycka in information till provet på fredag! Bara trycka o trycka o trycka. Har ju skrivit nästan en hel bok anteckningar till detta provet. Så TRYYYCCCKKKKAAA heter det jag ska göra nu.

Grey's Anatomy ikväll, wünderfule!

                                                Mjukisdressen är på, NU SKA JAG PLUGGA!!!



Lillördag!

Då va det onsdag idag och helgen närmar sig med stora steg och då bjuds det på sexparty! Snart ska jag bege mig till skolan.

Cykeln håller på att värma upp sig för att jag snart ska cykla henne till bussen. Så står hon så fint och väntar på mig till fem när jag kommer hem, men vem vet vad hon håller på med under tiden jag är i skolan? :O

Här är en bild på dageeens:



MY LOOK! Cya


Jag har problem

Jag vet tusan inte vart man ska förvara sina smycken så att man ser dem. Just nu har jag en del smycken på två smycketräd som jag fick i studentpresent men där får ju inte plats mycket och det är de smyckena som hänger där som används mycket. Sen har jag en låda som är full av smycken som jag gärna skulle vilja använda men vem orkar klockan halv åtta på morgonen stå och rota i den lådan vad jag ska ha för smycken den dagen! Inte jag iallafall! Jag vill kunna fixa så att jag har alla mina smycken framför mig snyggt och prydligt så att jag ser alla. Men det går väl inte? Jag har iallafall hittat en väldigt bra sminkväska jag ska ta och köpa från make up store! Kan lägga in bild på den sen. Nu ska jag plugga :) prov på fredag!!!

Måndag?

Är det redan måndag? Vart tog helgen vägen? Jag är så deprimerad när helgen går så snabbt...

Jaja, här är en bild på dagens klädsel!!



Tröja, Gina
Byxor, Cheap Monday
Skor, Scorett

 

IVÄG TILL SKOLAN!


Vart tog söndagen vägen?

Allstå usch vad jag inte har gjort något idag!! eller jo, städat sen igår. Men annars inget vettigt. Helt totalt meningslös dag.

Gårdagen va väldigt trevlig. Lite hemmafest, kom i sängen vid fyra. Men helt sjuk, jag gick och la mig i sängen då vid fyra men sen vaknade jag vid fem i soffan och det va HELT tomt i huset. Haha, förutom Ted o Björn som låg och sov och ted låg i soffan och Björn i sängen så alltså delade jag o Ted på soffan inatt och björn hade hela dubbelsängen för sig själv. Haha!! Men hur jag kom till soffan från sängen är ett mysterium?

Nu lagar jag lite mat till mig, Ted o Micke! Sen blir det soffan igen resten av kvällen men ska läsa i min kära skolbok då.  

Blev inte alls många bilder igår, fyra st kanske sen dog kameran. Men kan bjuda på de fyra.


Wineiwine =)

Nu sitter jag med mitt glasvin, Björn är här och Henrik o Kajsa kommer antagligen också snart hit. Ska även ringa min lilla Marie snart och se hur det går för henne ikväll, om vi kanske har en Date senare. Längesedan jag träffade henne nu!

Imorgon ska jag sova länge, sköntskönt! Sen kanske det blir en sådan mysdag och köra in till Malmö och köra runt lite eller gå runder. Som händer ganska ofta om Söndagar =)

Ska gå och göra lite Varm Oboy med mintu i nu. Goooottt!! Och lite grädde på det! MUMS, God natt på er =)

Sötis =)

Nu är jag äntligen hemkommen, jobb sen handla sen ut till Tolånga och lämna lite saker och där träffade vi mina brödrar, Kajsa och Micke! Och den nya söta familjemedlemen va meeeeeeeeed =) SNUTTE!!
Fick träffa henne igår med i ÖK, Johan kom upp med henne där =) Hon är lite ledsen nu för hon inte vet var hennes mamma är... Hon trodde att en av våra Hundar (Isa som jag har lagt upp innan) va hennes mamma började snutta på hennes tutts!

HÄR HAR VI HENNE; snutte Skilla!!! Så jäkla söt.



Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, är sugen på lite partü. Så hoppas på det! =)


Nu såå =)

Nu går det lägga upp bilder, =)
Nu väntar jag på Tedus så jag kan komma in i Sjöbo och göra lite ärenden, i och med bilen här hemma ej funkar så får jag vänta tills han är hemma. Sen kommer ju den nya familjemedlemen idag som jag så gääärna vill träffa!

 Min klädsel idag =)

Tröja: Vila
Byxor: Gina tricot
Skor: Nelly


Skulle bara lägga upp en bild på de skorna jag köpte i söndags från Scorett som jag är så glad för.
De som jag kallade kängor med klack typ =) hihi


Freeeeedag!!

Då va det äntligen fredag =)Nu när jag stiger upp sju så har jag exakt tio minuter i slutet att fixa med blogg, perfa!!! Ikväll blir det lugnt, jobb imorgon. Men idag får vi en ny familjmedlem. Eller jag får inte den, men min bror! Vill lägga upp bild på min klädsel idag, men det går inte?? VARFÖR INTE??? Suck it! Nu kallar min cykel ;) Cya!!

God morgon sweethearts :)

Sitter på bussen nu påväg till the school! Vet inte riktigt vad som kommer hända idag, men igår lärde vi oss slingor i folie blev förbannad ibörjan men efter en halvtimme gick det mycket bättre, man lär sig snabbt på denna utbildningen, haha :) jag vet inte riktigt om man kan ladda upp bilder från mobilen till bloggen för jag hittar inte det iallafall! Så idag kan jag inte bjuda på någon morgonbild! Får undersöka det senare! Idag består min outfit iallafall av; cheap monday jeans mörkblåa svart Gina tricot linne, långt min pojkväns stickade tröja skor från scorett, nya faktiskt :) inköpta av mig i söndags när vi va och shoppade på center syd :) ser ut som kängor men med klack, svarta! Väldigt nöjd! 899:- kan lägga upp bild sen på dem! Cya!!

God natt

Jag ligger just nu i sängen :) JUST det jag har skaffat en iPhone, fy fan vilket bra köp!! Något jag aldrig kommer ångra. Visst snart har väl sveriges halva befolkning dessa mobiler! Men hallå? De görs ju för att folk ska köpa dem. Denna fantastiska sak har ju allt!! Jag har levt med denna i snart två veckor och den betyder mycket för mig :) hihi. Jag har varit dålig på att blogga men ska som sagt försöka ta tag i det igen (fjärde gången jag skriver det eller??) men nu ska jag försöka :) hehe!! Nu när jag har hittat en älsklingsmobil!! Nu ska jag sova för imorgon är det skola! RIKTIGT KUL! Det är inte Alla som kan säga att det är kul att gå till skolan inte:) skriver imorgon mina kära! Eventuellt bjuder jag på en morgonbild då. Hihi! God natt, Cya!

RSS 2.0