Kontrastfärgning x 4


Idag gjorde jag ännu en kontrastfärgning. Har haft 4 st nu ganska tätt, men det är jätte roligt :) I alla fyra har jag även haft rött i. Men jag tycker det är jätte fint att lägga rött till mörkt. Kajsa hade bokat tid i skolan klockan ett så jag kunde piffa upp hennes hår lite, hon hade ju trots allt inte färgat sitt hår på ca 11 år typ, sjuuukt men sant! Resultatet blev jätte bra och jag blev jätte nöjd, även Kajsa =) Hehe! Jag skulle faktiskt vilja pröva lägga blåa effektslingor på någon som är mörk, någon som är sugen på det o vågar pröva lite?? :) Tror det kan bli coolt! Att färga sig i skolan kostar bara 250:- för korthåriga och 350:- för långhåriga =)

Har pluggat lite till provet imorgon, ska ha Ekonomi prov imorgon, även ekonomi har man i frisörutbildningar, MEN ; IDOL är just nu, är helt såld!! Vill titta på det i November i Malmö! =) Men läser lite till sen!


Mys

Såhär ser jag ut ikväll, lånade min pojkväns tröja. Så myyysig! Och vanliga jeans och svart linne till det :)



Älskar frisör

Gud vad jag älskar att jag har valt frisör som mitt yrke i framtiden!! Idag när min kund kom så fick jag ganska fria händer, hon ville ha lite rockigt. Gärna lite mörkare och effektslinga. Man kan ju inte mer än älska dessa kunder som vågar lite. Jag bestämde mig för att göra henne 3 steg mörkare, hon var brun när hon kom och hon blev mörkbrun, inte svart utan mörkbrun. Och till det valde jag att göra effekterna i röd färg, gjorde lite mer snedlugg på henne och en del av luggen gjorde jag röd och sen tog jag ut en effektslinga runt huvudet, ca 2 cm tjock, och den blev då samma färg som i luggen. (Jag älskar rött till mörkt) Den röda färgen fastande riktigt bra! Jag blev jätte nöjd!


Ikväll blir det middag hos Roger o Suzie, och Idol är även ett måste ikväll!! Man blir ju verkligen besatt av det programet.


Wiiie!

Idag är det fredag :) Nice med helg, men gud vad veckan har gått fort. Veckorna går så jäkla snabbt "nu för tiden". Haha, tror jag säger att tiden går så snabbt minst två gånger per dag.
Denna helgen är det fullt upp, MEN jag måste ha tid för att rensa min garderob för den är dryg nu. Sen vill jag så himla gärna hinna med och köra in till Entré´..... till monki! Men middag hos Teds föräldrar på lördag, har hört rykte om tre rätters!! :)

NU off to School!




Dagen innan fredag

Jag har alltid tyckt om torsdagar för det är dagen innan fredagar ;) Men torsdag är en fin dag!

Snart ska jag iväg till skolan, sitter här och äter min frukost som har bestått av samma sak hela veckan, kneckebröd med brieost! Haha, älskar det faktiskt!
Efter skolan ska jag ut i stallet sen är det middag hos mamma o pappa, fondue! GOOOTTT! Men det åt jag o ted i lördags, inget man äter ofta sen äter man det två gånger tätt :)


Hårförlägning

Idag har vi varit på hårförlägningskurs i Limhamn. Hela dagen, 09.00-17.00! Riktigt kul var det, lärde sig väldigt mycket på en dag =) Vi lärde oss sätta förlägning med både vax och ringar. Gillade båda sätten faktiskt men ringar var lite enklare. Dagen gick väldigt snabbt, helt plötsligt så var klockan 17.00. Men tycker alla dagar/veckor/månader/år/... millenium osv.... går väldigt snabbt ;) hahehehhohoh!

Nu är jag ganska trött, fick stiga upp klockan 06.15 (!!) vilket jag inte brukar göra så nu ska jag gå och gosa kudde =) God natt på er!




Höst fix

Jag älskar egentligen hösten, iallafall ibörjan av hösten, sen börjar det bli ganska drygt mot november och där. Men nu när det är höst så ville jag höspynta. Jag är inte så jätte bra att fixa med gardiner osv. Har aldrig gjort sådant förut?? Men jag är ganska bra på att köpa massa skit, men inte gardiner och vettiga saker. Så i fredags ville jag göra ett försök, så jag och mamma åkte och titta på gardiner och handlade hem till köket och till tvrummet. Sen i lördags ville faktiskt ted att vi skulle ha gardiner i sovrummet också så då körde vi och tittade på det, och där blev lite mer köpt än gardiner, både med mamma och med ted! Så här är lite bilder där allt är köpt på jysk:


                
Tavlan fick jag i 20 års present så
den är inte köpt utan                                                Gardinerna i sovrummet!
den komma bara upp på
väggen vilket har tagit lite tid.
                                                               


               
Liten fin höstprydnad in das kök!                                                Höstgardiner i köket!


    
Gardinerna i tv-rummet, OCH speglen
berdvid! I love <33                                                Bättre bild på speglen, jag älskar!


 
          Höstfint på tvbordet!                              Mysigaste mysigaste fiiiilten. Så mysig!

Strykjärn

Asså jag är icke bra på att stryka mina kläder men nu imorse va jag tvungen! Det är inte ofta jag gör något sådant. Så nu imorse vid halv åtta fick jag dra fram strykjärnet och stryka min vita klänning som jag har på mig idag med jeans under. Jag är stolt över mig själv att jag tog det intiativet. Någon som är bra på att stryka sina kläder annars? Finns ju folk som gör det efter varenda gång de har tvättat, stryker kläderna innan de kommer in i garderoben. Jag beundrar de som orkar göra det!

Idag är det onsdag och närmare sig helgen, veckorna går så jäkla snabbt. Snart är vi mot slutet av september också, och då fyller min vän Maria år. Den 26, men hon bor ju dock inte i skåne längre den skiten.





Otursdag

Idag har det mesta gått emot mig känns det som ... ahhh!!

Men direkt när jag kom hem åkte jag ut till stallet och red och jag tror jag red i nästan två timmar. Marie hjälpte mig. F*n vad jag kommer ha träningsverk i mina ben imorgon, om jag inte har det så är något fel iallafall! 
Sen skulle jag hem men först in och handla så kom inte hem förens åtta tiden, och då är det svart ute och när det är mörkt ute så blir jag trött automatiskt! haha :) Men ska iallafall se film nu, grown ups. Det ska vara rolig :)




Höst

Nu är det ju verkligen höst, och det är svart om kvällarna redan åtta!! Det är smått drygt.. man hinner inte göra något knappt.

Men idag är det skola och på morgonen har vi teori och kunder på eftermiddagen, jag hade nog bara klippning idag. :) Jag behöver hitta någon som vill permanenta sig, svårt att hitta det för det är inte så många som vill permanetna sig. Eller inte vad jag har hört iallafall, för jag är inte den enda som har svårt att hitta en permanentkund. Men det är gratis! Och någnon kanske har kommit på att de vill ha lite mer volym och lockar i håret???? :):) haha!

Nu kommer snart Elaine... CYA!


Hallo

Har varit mycket denna helgen, fast om jag ska vara ärlig så va det absolut ingenting igår. Stannade kvar i sängen til två, sen förflyttade man till soffan sen hem till Roger o Suzie och ligga i deras soffa lite. Vi såg på Robin Hood, den var bra men lite långdragen, men bra!
I lördags firade vi Jossan, en väldigt lyckad kväll. Hade jätte roligt, helgen gick lika snabbt som den brukar dock.
Men nu är det fyra dagar kvar till nästa helg och den helgen vill jag bara ta det luuuugnt.

Snart ska jag ut till stallet och lulla!! Äta hos mamma o pappa idag, gott.



I lördags


Lördag morgon....

img_0577 (MMS)

Jag fick stiga upp redan klockan nio idag, pga min pojkvän!! Han tigger stryk.  Jag kom på precis att jag vill ut o plocka svamp, kantareller då. Min mamma gjorde de ett år och hon plockade sjukt mycket och vi räknade ut vad allt det skulle kosta i affären, kommer inte ihåg nu men det va sjukt mycket! Så ska nog ring Linda så kan vi plocka lite.. Hihi :) Iallafall, sitter nu på ett konditori och äter frukost med Ted!! :)


Kontrastfärgning

Idag gjorde jag mitt prov. Kontrastfärgning menas med att vi ska färga ett hår i två olika nyanser/färger, en ljusare och en mörkare.  
Jag valde då att göra rött och svart, min kund har en häftig frisyr och passar i effektfärger, och jag valde då att göra botten på röd, och svart ut på längderna. Det röda skulle ge en känsla av utväxt.

Jag försökte ta en så bra bild som möjligt men gick inte så bra, på denna bilden så ser man inte hennes cola frisyr riktigt, för jag delade på håret för att man skulle kunna se det röda i botten. Men ni ser på hennes huvud där bak att det röda lyser fram från botten som en effekt.

Tur att man hittade en kund som man fick fria händer på och som vågar mixtra med håret i olika färger.  
Hon kunde också bära upp det mesta i färgval.


God morgon =)

Sitter här och måste verkligen bege mig snart utåt mot Lund. Idag är det slutprov som gäller, ska ha det nu direkt på morgonen. Så himla skönt att ha det på morgonen direkt. Skriver mer om det sen när jag kommer hem.


Byxor

Har hittat massa snygga byxor, funderar på att klicka hem ett par men vet inte vilket ännu. Är så sjukt sugen på de i mitten och de längst ner!! AHH, vet inte vad jag ska välja. Får åka hem till mamma o pappa först och äta lite middag. - men känns som om att det lutar mycket till de längst ner.  



Imorgon har jag ett slutprov till, önska mig lycka till =)


Mitt hår!

Sitter hemma just nu, har lunch så då tänkte jag passa på att köra hem och ta treo för jag har alltid så ont i bihållerna när jag är förkyld och då är treo as bra!

Nu när jag sitter här och tittar på lite bilder på mitt hår så har jag ju verkligen plågat det sen vi började färga, så här är lite bilder på mitt hår från början till nu: ^ första är när jag började utbildningen, har glömt en bild som ska vara mellan den andra och tredje, och då är jag mycket mycket mörkare, för det bruna (på andra fotot) blev väldigt dassigt fort och då färgade vi om det. Sen så klippte min kompis mig och la slingor ibörjan av juli, sen när jag kom tillbaka till skolan i Augusti så avfärgade vi håret för att se hur det gick (blev inget fint resultat) när en från Loreal Pro kom till skolan och berättade lite om färgprodukterna, och sen dess har vi blekt lite då och då och nu är det som bilden längst ner!! Nu ska det få vila mitt lilla hår, för det behöver det verkligen.
Man ska dock inte mixtra så mycket med håret hemma!! 


Blond!

Föresten, jag har blivit blond igen... Tog lite tid, men nu har jag fått den blonda jag vill ha så nu får håret vila väääldigt länge! När jag färgade mig mörk så sa min kompis marlene till mig som är frisör: Du kommer bli blond igen. Och det blev jag. Haha :) Trivs bättre i ljust.



Idag har vi praktikdag så jag kommer befinna mig i Sjöbo hela dagen hos min gamla frisör. Hon var min frisör sedan jag va 10 år sen svek jag henne och utbildar mig nu till frisör själv :)
Så här ser min outfit ut idag utan huvud, har mina kängor från Din sko till:



CYA!!!


................!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA; blir galen

Ich is sjuk..

... tre språk i en mening, inte dåligt ;)


Men ja, jag är dåååålig, så har stannat hemma från skolan idag. Vilket jag inte har gjort på väldigt länge så man blir lite rastlös när man bara är hemma. Men måste vila vila vila, för imorgon har vi praktikdag och vill vara bra tills då. Får damp annars!! Sen på fredag har jag mitt ena slutprov, konstrastfärgning, så vill vara på top då också!
Igår i skolan hade vi lite egenvård, så tog lite bilder:




 

 


Förfest

Här är min förfest denna lördagkväll with boys där everything kan hända!! :)



Iphone nörd??

Igår va Linda & Magnus här och vi beställde hem mat, köpte massa godis som vi knappt åt något av och tittade på film. Men igårkväll när jag gick in på min hotmail hade jag fått ett mail och där stod att jag hade fått in ersättning för mobilen (som blev snodd på min 20 års fest) , så idag ska jag köra och köpa tillbaka min iphoneeeee!!!!! Som jag älskar så ;D Gissa om jag är lycklig?! Har gått en hel månad utan den, Augusti var en tuff månad utan min iphone .....






RSS 2.0