MIN DAG

Idag fyller jag år!! :) Så grattis till mig.

Dagen består av skola sen till mina föräldrar ikväll o äta smörgåstårta :)
Idag har vi även ett slutprov, ska nog gå bra.


Onda fötter

Jag har så ont i fötterna. Man har ju börjat vänja sig med att stå upp hela dagen så jag brukar inte få ont i fötterna men idag har jag. Så sitter i soffan nu och vilar dem lite.
Jag är frisk föresten, eller har lite lock för örat fortfarande men det förvsinner så smått tror jag eller så har jag börjat vänja mig vid det bara?? =P Hostar lite och så, men känner mig relativt bra om ni undrar. Haha :)

Igår så vile min sista kund bli klippt som Ronaldo har sitt hår och han blev jätte snygg :) Fotade dock inte han för han va 14 och lite blyg så tog inte fram värsta kameran där och började fota. Hade väl vatt lite si och så med det.
Sen idag färgade jag hans mamma :) En ganska stor process blev det med mycket färg, men det blev bra och det var väldigt roligt :)

Sitter och tittar på förkväll lite och där har en kille vunnit att shoppa loss i köpcenter för 35.000:-, är man avundsjuk eller???

Nu ska jag öva på att göra en riktigt fin Svinnrygg på min dockis, tog med henne hem idag. Sen ikväll är det middag i Östra Kärrstorp hos Teds föräldrar.
Föresten så har jag inte hunnit åka till min kompis som har tagit bilderna till mitt examensarbete, men ska försöka göra det så fort som möjligt så kan jag visa kontrastfärgningen på min ena modell :)



En av mina fina dockor :)


Min frukost!

Fortfarande sjuk, va tvungen att stanna hemma igår också ... så jäkla drygt! Men jag fick åka till doktorn, för natten till torsdagen vaknade jag med att jag hade lock för ena örat och det gjorde så jäkla ont!!
Så efter att jag hade varit hos doktorn så sa han att jag hade öroninflamation, ovanpå det har jag baktierier i kroppen och ovanpå det en jätte förkylning. Så nu tar jag min medicin för att döda denna bakterie och få bort öroninflamation, jag tar näspray, hostmedicin, tabletter för tjock hals och panodil för smärtstillande!! UNDERBART! Detta måste följa med mig överallt annars får jag panik. Men hoppas på bättringar under helgen annars dör jag .....

 Min frukost:




Sofia: Jo, det har jag gjort. Jag har färgat ett blont hår i röd färg som effekt, gjorde det på Emilia som va min examensmodell. Så ska lägga upp bild på henne sen när jag kommer hem :)


Volbeat, rosa bandet, sjuk ...

Det har varit väldigt mycket de senaste dagarna,

i torsdags 7/10 : överraskade mina brödrar mig med att ta med mig till Malmö efter skolan på en liten pub runda och sen skulle vi på Volbeat konsert! Riktigt rolig kväll, blev hämtad runt halv sex sen kom vi hem vid ett.
De överraskade mig för att jag fyller år nästa vecka :)

Sen dagen efter, fredagen 8/10 fick jag stiga upp klockan sju som vanligt, väldigt trött o lite bakfull, och hela denna dagen stod vi och stylade folk på Nova lund, de fick skänka en liten peng till Rosa bandet sen bli stylade om de ville, och där stod vid till åtta på kvällen och kom då hem vid nio ca. Tiden gick väldigt snabbt för där va ju och göra hela tiden och det va väldigt roligt :)

Sen dagen efter, lördagen 9/10 skulle vi vara på nova igen och göra samma sak men då var vi där bara till fem, så va hemma ca halv sex, tog det lugnt hela lördagkväll

sen på söndagen 10/10 skulle jag fota till mitt examensarbete så då va det full rulle här hemma med att styla och fixa. Började vid elva blev klar vid sex på kvällen.

SEN, vid nio på kvällen när jag ÄNTLIGEN la mig i soffan i Tolånga hemma hos mina föräldrar så kände jag hur allt började krypa fram, ont i halsen och i hela kroppen osv.. Men som tur va jag ledig på måndagen, men då va jag jätte dålig. Åkte till skolan på tisdagen men åkte hem efter ca halva dagen, sen va jag ledig idag också, så har bara legat i sängen och har fortfarande ont i halsen och hostar ... men min kära pojkvän va på apoteket innan idag och köpte hostmedicin och något till halsen. Så hoppas det blir bättre, men har varit sjuk i tre dagar så imorgon får jag f*n vara frisk.. Men tur det bara är två dagar kvar till helg :)



Volbeat



Volbeat, alla tre ser ju bara cp ut!



Rosa Bandet, Goodiebags!



Rosa Bandet



Rosa Bandet, Sillan und Alex



Rosa Bandet on the scen!



Rosa Bandet, Kajsa med nöjd kund :)


Bilder till mitt examensarbete får ni se sen när de är klara!


Scarf

Jag är just nu den tröttaste människan på jorden, o jag trivs verkligen inte med det. Men måndagar brukar gå snabbt för vi tar emot kunder hela dagen. Men säkerligen blir jag piggare när jag kommer till skolan.

Idag har jag sacrfs på mig, jag brukar aldrig ha det, inte för att jag inte tycker om det men jag glömmer alltid borrt dem. Men idag när jag är så trött så har jag matchat med svart till svart, lite så påhittigt denna måndagmorgon. Men iallafall, då tänkte jag att jag får ta en scarfs till så det piffar upp lite :) Så måndag = scarfs!
Min slutsats




RSS 2.0