Hääärligt!!

Gud vad nice väder det är idag!! Jag kunde inte ens ha jackan på mig när jag gick till bussen. Hade solen på mig hela tiden och det blev för varmt. Såå skönt! Så nu får det bli att ta fram sandalerna. Jag har lust att köpa ett par nya, så får se hur det blir med den saken :) Igår när jag åkte hem med bussen va jag nära på att dö!! Det va så varmt i bussen, och busschaffören hade inte igång fläktarna. Ibland tror jag att vissa busschafförer gör sånt med mening. Det är inte ofta man träffar på en busschafför som verkligen är glad! lägger upp en bild på min klädsel sen!! Ha en bra solig dag :)

Resultatet

img_0407 (MMS)

Nu kommer det äntligen in en bild på mitt hår ! Brunt med några breda vita slingor. :) Sitter nu på lunch i tio minuter till. Sen kommer en modell hit som vår lärare ska visa ett klippsätt! Ääääännnnnttttttlllllliiiiiiggggeeeeennnnn fiiiiiinnnnttttt väääddddeeeerrrrr!!


Mat??

Vad ska man laga för mat ikväll?? Är sjukt sugen på lax. Men får se hur det blir med den saken.
Jag ska lägga upp bild på håret sen, eftersom min vän "pylle" ville se en bild :)

Ikväll blir det bara lugnt, är lite trötter idag. Men imorgon blir det att åka ut till min kära horse efter the school!

Här är vad jag äter just nu, äälskar keso helt plötsligt. Men jag har ju mina perioder när det gäller mat.


Feeest :)

img_0390 (MMS)

Fest just nu hos andre :) men ska se om jag kan ta mig till Ystad sen!!! Är på riktigt partyhumör idag :) hihihi!! Ha så roligt ikväll!! Puss o kram


Lördag!

Ligger här i sängen fortfarande, vädret är inte så lockande, så då ligger man lite extra i sängen =)
Skulle egentligen följa med släppa vårt hingstföl idag. Men inatt när vi körde hem så var jag så trött och ville bara sova ut idag. Så det va skönt när vädret ändå va som det va! Men ska snart köra ut till tolånga och klippa fia lite och få min häst att få springa av sig lite.
Ikväll blir det lite vindrickande och lite annat kanske, nice.

Passningen igår gick jätte bra, Ronja är världens snällaste barn.

Passning =)


Ikväll passar vi denna snuttan! Har nästan precis varit ute och gått en lång runda.
Ted är och hämtar kina mat, mums! Sedan kommer även lite besök.

Blev väldigt nöjd med håret, men har inte hunnit ta en bild. Så inget resultat kommer upp idag =)


Wiiihoooo, nice!!

img_0376 (MMS)

Nu sitter jag i stolen och ska bli förändrad!! Spännande:) hihi. Lägger in bild på resultatet sedan.


Morgondagen :)

Jag längtar till morgondagen! Då det ska bli massa förändringar i klassen!! Har varit och ätit middag hos mamma och pappa, Fia och johan va också med ikväll :) trevligt! Ligger nu i sängen och ska sova! Men måste först se avsnittet från Bella & Tyra show idag, där jag hörde att kissie skulle vara med. Gillar faktiskt inte deras program så mycket, så jag slutade titta på det efter två avsnitt! Men när jag fick reda på att lilla kissie skulle vara med så måste jag se, eftersom hon har skapat mycket drama i bloggvärlden. Men jag tror att deras tittarstatus har höjts ikväll stort pga att hon har varit med. Så god natt på er, så ska jag titta på detta spännande nu :) hehe

MMS-inlägg

img_0362 (MMS)

Gud vad skönt att få sova länge. Hade egentligen inriktat mig på lite fest igår, men det blev en lugn kväll :) väldigt skönt. Sova ut idag också, jag och Ted bestämde oss för att åka till Malmö och bara gå runder i affärer osv :) mysigt! Sen imorgon är det skola och då ska vi färga varandras hår o klippa. Nice! Skolan denna veckan har varit riktigt kul. I måndags lärde vi oss ny klippteknik, i tisdags hade vi modeller, igår fick vi välja en egen frisyr och klippa den på vår ena kära docka!  Ikväll blir det middag hos mina föräldrar.


Fredagsnice :)

img_0333 (MMS)

Är hos Linda nu, jag, Marie och Linda ofcourse :)har ätit jätte god kyckling wok som Linda har gjort :) och nu sitter vi i tv rummet och som vanligt har Linda köpt hem jäääätte mycket mat och godis! Får se hur mycket som är borta ikväll :) ha det nice ikväll :)


Morotskaka!!

img_0331 (MMS)

Nu ska vi äta alex kaka, morotskaka hade hon bakat :) MUMS!!!  Klippningen går även mycket bättre idag. Hjärnan arbetar med mig! Nice :)


Fredag :)

Då va det fredag igen, veckorna går snabbt. Snart är det måndag igen. Haha :) jag är påväg till skolan nu, varannan fredag eller varannan onsdag ska någon baka. Vi har valt de dagarna för att vi har två lärare, en mån, tis, ons och en annan Tors och fre. :) så denna veckan är det fredgen. Så alex ska ha bakat till idag :) SPÄNNANDE!! Just nu har inte jag den fredagskänslan, men den kommer väl. Inbjudningarna kom ut igår, skönt! Så ni som känner er träffade så kommer det väl en liten inbjudan till dig. Linda kommer ju och hämtar mig idag, så nice!! Slippa åka bussen hem.

Ahhh!!

Idag va det sådan dag där det verkligen kändes skit!! Kände verkligen att mina två hjärnhalver inte samarbetade!! Fuck a duck bara! Gud vad irriterande! Får väl hoppas på bättre imorgon. Nu åker man denna bussjäkeln, är trött på det. På hemvägen är det alltid jobbigt enligt mig. När man bara vill hem, men imorgon ska Linda till Malmö så då sa hon att hon kunde hämta mig i Lund på hemvägen. Snällt vaaaaa?? :) hon har hämtat mig i Dalby (nästan mitten på sträckan, lite mindre) två gånger innan, en gång när hon inte hade något att göra, och en gång när jag va så himla dålig så jag va tvungen att åka hem tidigare och jag mådde så illa så jag inte kunde åka bussen. Då frågade jag Linda om hon ville komma och hämta mig i Dalby, så snäll är hon som gör det :) Hemma väntar en uppgift på mig som jag måste göra!! Men måste äta först!

MMS

img_0319 (MMS)

Såhär ser jag ut idag :)  Alex sitter bredvid och tjuvklipper på nadines docka!! Hihi.


Torsdag :)

Då va det snart fredag! Veckan har gått väldigt snabbt. Men helg är väldigt planerad :) kul. Imorgon ska jag och mina två kära Linda & Marie dricka lite och äta gott, hemma hos Linda blir det antagligen. :) men Marie ska dock hålla sig nykter, pga tabletter! Sen är lördag också planerad av niceheter :) Sitter just nu på bussen påväg till skolan, är väldigt pigg idag. Gick och la mig redan tjugo över nio. Och ikväll ska jag köra ut inbjudningar, och min kära boyfriend sa att han kunde följa med. Kan MMS blogga sen på vad jag har på mig! Cya!

Så ja! =)

Här är mitt resultat =) va tvungen att lägga på dekerationen idag pga att han skulle ha med den imorgon TYDLIGEN!! Och inte hinner jag att lägga på det imorgon of course!!




Gjorde även en lite till mig, haha. men dock blev den inte så liten så den räcker nog lääänge!! haha.


Onödig morgon!!

Idag när jag steg upp var jag såååå trött!! Hatar sådana dagar, för då vill man ju inget mer än bara ligga kvar i sängen. Men jag lyckades dra mig upp från sängen och göra min klar för att gå till bussen, sen kom jag till skolan. Men ingen lärare kom?! Vår lärare har varit sjuk hela veckan, så hon kom inte idag iheller och ingen hade skaffat vikarie? Så allting blev bara så fel. Men jag fixade iallafall lite musik i salongen från min iPhone, så vi spelade iallafall lite musik idag. hehe! Men då känns det bara så onödigt att gå upp när man är så trött på morgonen. Men jaja, jag hade väl sovit bort dagen då om jag hade fortsatt sova!!

Min bror fyllde 26 i måndags och de har gjort en sådan deal på jobbet den som har fyllt år eller försover sig ska ta med sig smörgåstårta på fredagen, så han frågade mig om jag ville göra en med rostbiff etc. Har aldrig i hela mitt liv gjort en smörgåstårta? Ser jag ut som om jag kan det eller. NEJ! Men jag får väl försöka så snäll som jag är, (har ringt mamma om hjälp)!!



Denna ser god ut iallafall. Ska fota min sen och se hur bra den blev!! haha ;D


RSS 2.0